Món Esport
Les sensacions de Márquez: “He hagut de ser realista”
  • CA

El pilot català i vigent campió de MotoGP, Marc Márquez, ha assegurat que el seu somni era poder provar-se en aquest Gran Premi d’Andalusia, malgrat ser operat el dimarts de la fractura a l’húmer, però ha assenyalat que al final de la sessió el dolor ha anat a més i que, per precaució, ha optat per no córrer aquest diumenge. “He vist que podia ser perillós i quan hi ha perill pel mig és millor apartar-se. A la Q1 he sortit, però ja vaig avisar a l’equip que si notava la sensació de quedar-me sense força al braç, pararia, i és el que he fet. Han respectat la meva decisió”, s’ha sincerat a DAZN.

Ara, acabat el somni de tornar a competir a Jerez, pensa ja en Brno. “S’ha fet possible ser aquí i el meu somni de provar-me l’he pogut fer. Una carrera que no podré disputar, però queda campionat i moltes carreres i ara ja començo a treballar en la recuperació per arribar tan bé com sigui possible a Brno”, ha assegurat. Abans, no obstant això, ha de posar fi a una setmana “difícil i complicada”. “Diumenge passat ni em plantejava ser aquí aquest cap de setmana. Una vegada t’operen, si tens passió per alguna cosa i ganes, sempre sent conscient i realista i escoltant el teu cos, has d’intentar-ho”, ha recordat.

A més, Márquez ha reconegut que va ser petició seva provar-se. “Vaig demanar a Honda provar-me el dissabte, ho vaig demanar jo i ells no m’han forçat mai. Ho veia factible després d’aquest matí, em costava més fer un atac puntual que mantenir ritme. Anava bé, però aquesta tarda, sigui per la calor o fatiga del matí, he fet una tanda llarga i m’he trobat bé, però quan he anat a box he vist que alguna cosa passava i em quedava el braç sense força. He hagut de ser realista”, ha acceptat. Sobre si lamenta alguna cosa del que ha passat, ho ha negat. “Em penedeixo del primer error, del de la salvada, però de res més. L’error va arribar quan estava conservant. Llàstima de la lesió, d’això és del que més em penedeixo”, s’ha sincerat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa