Seguiment FCB denuncia Cases, Rosell i Bartomeu a la Comissió de Disciplina

Carles Ordiales, en nom del grup Seguiment FCB, presentarà aquest dimarts una denúncia davant la Comissió de Disciplina en la qual es reclamaran sancions per al soci del club Jordi Cases i els presidents Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, després de la finalització judicial del cas Neymar amb l’acord entre l’entitat i la Fiscalia.

El grup d’animació ja va fer públic, fa unes setmanes, el seu malestar arran del pacte que ha condemnat el club a pagar 5,5 milions d’euros i a admetre dos delictes fiscals i que ha exonerat Rosell i Bartomeu de tota responsabilitat. Amb un comunicat enviat als mitjans i emès per les xarxes socials, Seguiment FCB ha anunciat la presentació d’una denúncia, amb la qual deixa en mans dels òrgans corresponents la possibilitat de sancionar els expresidents i el soci.

Segons explica el grup, “sol·licitem que en aplicació de l’Article 77 i donat el fet que la Comissió de Disciplina, mitjançant aquest escrit té coneixement d’una infracció, acordi la incoació d’un expedient disciplinari contra els Socis del Club Srs. Jordi Cases Guarc, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu i nomeni, d’entre els seus membres, un instructor per determinar els fets acreditats i les sancions que es puguin derivar”.Nou comentari