Món Esport
Segon títol de la temporada per al Barça d’handbol
  • CA

El Barça s’ha proclamat campió de la Supercopa Sacyr ASOBAL després d’imposar-se amb autoritat al BM Benidorm en la final de la competició (18-38). Els de Xavi Pascual han imprès un ritme frenètic durant tot el partit i no han patit massa per aixecar la seva 23a Supercopa d’Espanya, la novena de forma consecutiva. Domen Makuc ha estat el millor jugador del duel decisiu pel títol amb set gols.

Després de guanyar la Supercopa de Catalunya la setmana passada, el conjunt blaugrana s’ha adjudicat el segon títol de la temporada. Ho ha tornat a fer amb total mereixement: els jugadors culers han sortit molt enèrgics al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm, han tingut una efectivitat en els llançaments molt elevada i no han parat d’ampliar l’avantatge al marcador des del parcial de 3-8 amb què han iniciat la final.

Domen Makuc, una de les noves incorporacions d’aquest estiu, ha destacat en la faceta anotadora, sense fallar cap llançament, mentre que Aleix Gómez també ha contribuït molt al distanciament culer en el marcador. Gonzalo Pérez de Vargas ha estat molt encertat sota pals i el Barça arribarà amb molt bones sensacions a l’inici de la Lliga, previst per al pròxim dimecres 2 de setembre.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa