El sector esportiu exigeix al Govern l’obertura de l’activitat el 23 de novembre

L’esport català s’ha reunit aquest dimecres amb el Govern de la Generalitat i li ha traslladat les seves propostes per a la desescalada del sector. L’executiu, segons ha informat la UFEC, “s’ha compromès a tenir-les en compte, ja que el document filtrat a la premsa encara no està tancat”.

Els representants del sector de l’esport han demanat obrir les instal·lacions outdoor i indoor, així com “el compliment del pla de desescalada presentat per la Secretaria General de l’Esport”. A més, també han requerit “l’ampliació de les ajudes econòmiques perquè siguin destinades no només als gestors d’instal·lacions, sinó a tot el conjunt de les entitats esportives”, tal com havia avançat Gerard Esteva, president de la UFEC, a El Món.

“Fa setmanes que el sector demanava mesures urgents per amortir els danys que la pandèmia està causant a entitats, empreses i professionals de l’esport. Uns plantejaments que no s’havien sentit ni incorporat en el document del departament de Salut que es va filtra ahir a la premsa”, ha denunciat la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.Més notícies

Gerard Esteva: “El Govern està prenent mesures injustes i desproporcionades”

El president de la UFEC carrega contra el pla de desescalada que la Generalitat planteja per un sector esportiu que continua rebent “cops mortals”

El TSJC no es pronuncia sobre la resolució que paralitza el sector esportiu

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya envia un nou escrit “ampliant el recurs i la petició de mesures cautelars a la pròrroga sobre les noves decisions restrictives del Govern”

Nou comentari