Món Esport
El sector esportiu exigeix al Govern l’obertura de l’activitat el 23 de novembre

L’esport català s’ha reunit aquest dimecres amb el Govern de la Generalitat i li ha traslladat les seves propostes per a la desescalada del sector. L’executiu, segons ha informat la UFEC, “s’ha compromès a tenir-les en compte, ja que el document filtrat a la premsa encara no està tancat”.

Els representants del sector de l’esport han demanat obrir les instal·lacions outdoor i indoor, així com “el compliment del pla de desescalada presentat per la Secretaria General de l’Esport”. A més, també han requerit “l’ampliació de les ajudes econòmiques perquè siguin destinades no només als gestors d’instal·lacions, sinó a tot el conjunt de les entitats esportives”, tal com havia avançat Gerard Esteva, president de la UFEC, a El Món.

“Fa setmanes que el sector demanava mesures urgents per amortir els danys que la pandèmia està causant a entitats, empreses i professionals de l’esport. Uns plantejaments que no s’havien sentit ni incorporat en el document del departament de Salut que es va filtra ahir a la premsa”, ha denunciat la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.Més notícies

Gerard Esteva: “El Govern està prenent mesures injustes i desproporcionades”

Notícia: Gerard Esteva: “El Govern està prenent mesures injustes i desproporcionades”
Comparteix
El president de la UFEC carrega contra el pla de desescalada que la Generalitat planteja per un sector esportiu que continua rebent “cops mortals”
Notícia: Gerard Esteva: “El Govern està prenent mesures injustes i desproporcionades” - Mobile

El TSJC no es pronuncia sobre la resolució que paralitza el sector esportiu

Notícia: El TSJC no es pronuncia sobre la resolució que paralitza el sector esportiu
Comparteix
La Unió de Federacions Esportives de Catalunya envia un nou escrit “ampliant el recurs i la petició de mesures cautelars a la pròrroga sobre les noves decisions restrictives del Govern”
Notícia: El TSJC no es pronuncia sobre la resolució que paralitza el sector esportiu - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa