Schumacher és ingressat en un hospital de París per sotmetre’s a un tractament secret

L'expilot alemany, set vegades campió del món de Fórmula 1, ha ingressat a la unitat de monitoratge continu del Departament de Cirurgia Cardiovascular de l'Hospital Europeu Georges-Pompidou

L’expilot alemany Michael Schumacher, set vegades campió del món de Fórmula 1, ha ingressat a l’Hospital Europeu Georges-Pompidou de París per rebre un “tractament secret” aquest dilluns, segons ha informat el diari francès Le Parisien.

Sempre segons el mateix mitjà, Schumacher ha ingressat en el centre hospitalari aquest dilluns a la tarda, a la unitat de monitoratge continu del Departament de Cirurgia Cardiovascular. Fonts pròximes a la fahan assegurat al periòdic que l’expilot va realitzar almenys unes altres dues visites a l’hospital de la capital francesa la passada primavera, i en ambdues va arribar en helicòpter des de Suïssa.

Des que Schumacher, de 50 anys, va patir l’accident d’esquí als Alps francesos el 29 de desembre de 2013, el seu estat de salut és una incògnita. Mentre esquiava, va caure i el seu cap es va colpejar contra una roca. El casc va impedir una mort immediata, però després d’això, l’heptacampió mundial de Fórmula 1 va ser traslladat en helicòpter a la Clínica Universitària de Grenoble, on va ser operat dues vegades d’urgència i els metges van decidir induir-li un coma.

El setembre de 2014, nou mesos després de l’accident, l’expilot va ser portat primer a l’hospital de Lausana, a Suïssa, i després a casa seva en la localitat suïssa de Gland, aprop del Llac de Ginebra, on va començar un llarg procés de rehabilitació.

Més informació

Nou comentari