Món Esport
Satoransky guia el Barça Lassa a la victòria (84-57)
  • CA

Àlex Abrines i Brad Oleson, amb els seus llançaments de tres punts, han ensorrat les esperances de l’ICL Manresa en els tercer i quart períodes del partit que ha enfrontat el conjunt blaugrana amb el del Bages. Els de Xavi Pascual han vençut 84-57 després d’un tercer quart on en el Barça s’ha passejat pel Palau Blaugrana.

Els barcelonistes arribaven al partit de lliga ACB després d’haver-se buidat dijous passat en el partit d’Eurolliga davant el Brose Baskets Bamberg, el campió de la lliga alemanya, i de pràcticament segellar la classificació pel Play-Off de quarts de final de la competició més important del continent. A més l’equip de Pascual està pendent del proper i darrer partit del Top-16 de l’Eurolliga, a Kaunas, el que confirmarà, si no succeeix una carambola improbable, la classificació per quarts.

Al Palau, aquest diumenge el Barça s’ha desfet sense oposició d’un Manresa que respira tranquil després de les derrotes del Rio Natura Monbus i del Movistar Estudiantes, equips que els del Bages vigilen amb lupa i que marquen la línia del patiment pel descens. El Retabet Guipúzcoa Bàsquet, cuer, queda molt lluny del conjunt català.

Abrines, Oleson, Satoransky i Vezenkov han signat 13 punts, tot i que el txec i el xipriota han completat el seu bon partit amb 7 asistències (Satoransky) i 7 rebots (Vezenkov). Dejan Musli, amb 14 punts i 8 rebots, i Patrik Auda, amb 12 punts, han estat els màxims anotadors del Manresa.

El Barça Lassa seguirà líder una jornada més, després de la derrota del València Basket amb el Sevilla, mentre que el Manresa segueix quart per la cua, dues victòries per sobre de la zona de descens a Lliga LEB Or.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa