Món Esport
Saps com vestirà el Barça a Berlín?
  • CA

S’havia especulat força sobre l’equipació amb la qual el Barça jugarà la final de la Champions contra la Juventus a l’Olympiastadion de Berlín, el proper 6 de juny. El club blaugrana hi jugarà com a equip visitant, i els italians seran els locals, d’acord amb el sorteig fet quan es va decidir l’emparellament de semifinals. Finalment, la UEFA ha informat aquest dimarts que el Barça jugarà amb la primera equipació, la blaugrana.

La Juventus jugarà també amb la samarreta típica de l’equip italià, la tradicional blanca i negra, de manera que els dos clubs podran lluir l’elàstica que els caracteritza. No hi haurà doncs ni la samarreta groga llampant, la segona equipació d’aquesta temporada, ni tampoc la senyera, reservada per ocasions especials, segons va decidir el club a principis d’aquest curs.

Així el Barça jugarà de blaugrana, tal i com ja va fer en totes les finals que ha jugat des que la competició té el format de l’actual Champions League: a Atenes (1994, contra el Milan), a Roma (2006, contra l’Arsenal), a Roma (2009, contra el Manchester United), i a Wembley (2011, contra el mateix equip anglès).

Quan la Champions es deia Copa d’Europa, a Sevilla (1986) el Barça va jugar-hi de blau, a Berna de blaugrana (1961), i en el primer títol que va guanyar el Barça (Wembley, 1992), el club hi va jugar de taronja.

Planificació

S’espera que el Barça arribi a Berlín el divendres 5 de juny a les 13:00, una hora després que ho faci l’expedició de la Juventus. Ambdós equips arribaran a l’aeroport de Berlín-Tegel.

La plantilla de Luis Enrique es concentrarà a la tarda a l’Olympiastadion, on el tècnic farà la roda de premsa amb dos jugadors del primer equip, a les 18.45. Després el Barça farà un entrenament en obert.

Al seu torn, Massimiliano Allegri farà la roda de premsa a les 16.45, amb també dos jugadors de la plantilla italiana, i a les 17.45 tindrà lloc l’entrenament obert.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa