Sandro Rosell: "Es pot presidir el Barça a temps parcial”

El candidat encara no oficial a la presidència del club assegura que el seu afany per ocupar el càrrec no és per guanyar més poder

Sembla assegurat que Sandro Rosell serà un dels candidats a les properes eleccions a la presidència del F.C Barcelona, però en aquest moment encara no ha presentat oficialment la seva candidatura per substituir Joan Laporta.

Avui, però, en una entrevista al diari econòmic Expansión, ja apunta que “es pot presidit el Barça a temps parcial” i que el seu afany per ocupar aquest càrrec no és per guanyar més poder, ja que segons afirma “els contactes que em donaria el club, ja els tinc”.

Rosell afirma que si ell és president la figura del líder del club no tindrà tanta “visibilitat” com ha tingut durant l’etapa de Laporta, en el càrrec des de l’any 2003. “Té tanta visibilitat Florentino Pérez? Tenia tanta visibilitat Josep lluís Núñez?”, pregunta comparant-los indirectament amb el mediàtic Laporta.

El postulant a president del club blaugrana també avança una altra tret del seu model, tenir al costat un conseller delegat fort; persona que ja té en ment, però que se’n reserva el nom. De fet, Rosell assegura que ja té al cap l’organigrama del club i el pla econòmic perquè l’entitat pugui facturar 1.000 milions d’euros, ara només falta presentar oficialment la seva candidatura.

Més informació

Nou comentari