Món Esport
Sandro Rosell declararà per la denúncia de Manifest Blaugrana i Seguiment FCB
  • CA

Aquest dimecres al matí, el president de Manifest Blaugrana, Marc Duch, ha declarat a les oficines del Barça per la denúncia presentada a la Comissió de Disciplina el dia 21 de juliol -i recolzada per 213 socis del club- contra l’expresident Sandro Rosell i l’exvicepresident Javier Faus, dos dels responsables de signar els contractes que van dur a l’explosió del cas Neymar.

 

Duch ha declarat davant l’advocat nomenat per la Comissió de Disciplina, Josep Maria Mir Padullés, on ha reiterat els motius pels quals la seva associació, que vetlla pel compliment estatutari, va decidir denunciar l’expresident i l’exvicepresident de l’entitat. En la declaració, el soci del Barça i president de Manifest Blaugrana ha repetit el que ja va explicar en l’escrit presentat i en una entrevista per a El Món, basant-se en la responsabilitat d’ambdós dirigents, “tal com queda acreditat en el pacte, a través dels quals es contractava a Neymar d’una manera fraudulenta, amb voluntat d’ocultació d’informació i amb voluntat de defraudar. Com a signants i promotors, són els causants de la sanció al club”.

 

El president de Manifest Blaugrana, i els altres 213 socis, demanen la pèrdua de la condició de socis de Rosell i Faus, amparant-se en els articles 74 i 75 dels estatus del FC Barcelona, que contemplen aquesta opció per a les infraccions molt greus, entre les quals es troben “la realització de conductes que comportin la imposició al Club de sanció executiva, bé sigui econòmica o de qualsevol altra mena” i “qualsevol acció o omissió del soci contrària a la llei.

 

Segons ha pogut saber El Món, el proper a declarar per aquest assumpte serà, precisament, l’expresident del club Sandro Rosell, l’artífex del fitxatge de Neymar Jr i el principal signant dels contractes que l’han dut a ser el centre de les mirades judicials durant els darrers anys. Javier Faus i Jordi Cases, aquest darrer degut a la denúncia de Seguiment FCB, també hauran de declarar en les properes setmanes. Cal recordar que aquest litigi no es desenvolupa a la justícia ordinària i que s’esdevé únicament dins les instal·lacions del club, tutel·lat per la Comissió de Disciplina.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa