Món Esport
Sandro Rosell agafa les regnes del Barça
  • CA

El relleu a la presidència del Barça ja és una realitat. Amb un acte als jardins de la Masia, el president sortint, Joan Laporta, i l’entrant, Sandro Rosell, han escenificat amb concòrdia el canvi al capdavant de l’entitat blaugrana. El primer en parlar ha estat Laporta que, amb un discurs molt breu, ha agraït a tots els que han fet possible els èxits d’aquests anys i ha desitjat “de tot cor” molt “encert” i “sort” al nou president.

Per la seva part, Rosell s’ha adreçat en primer lloc a Laporta per agrair-li la feina feta. Cap indici, doncs, dels retrets que s’han succeït aquests anys entre l’un i l’altre. Tot seguit, Rosell ha assegurat que el d’avui és un dels dies “més importants” de la seva vida i ha assegurat que treballarà per ser el president de “tots”. “Allà on es vegi una samarreta blaugrana s’hi ha de veure talent, compromís, solidaritat i per sobre de tot Catalunya”.

Sota la mirada de Johan Cruyff, Josep Guardiola i la resta de candidats que aspiraven a la presidència, Rosell ha parlat en català, castellà i anglès i ha apuntat que el primer que farà serà “analitzar en profunditat l’estat real del club en l’aspecte econòmic, laboral i jurídic”. “Assumeixo el compromís de fer aquest Barça cada dia millor”, ha dit poc abans d’assegurar que “no us fallaré”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa