Món Esport
Sanchis confia que TV3 renovarà els drets televisius de la Champions
  • CA

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, manté l’aposta pels drets televisius del futbol i s’ha mostrat confiat que la televisió pública podrà renovar els de la Champions que té fins al maig del 2018. En una entrevista a l’ACN, Sanchis ha assegurat que les retransmissions aporten “prestigi” a la cadena i tenen “influència en l’audiència a la resta de franges”.

 

Amb tot, ho ha circumscrit al context pressupostari perquè “no s’entendria” que TV3 fes un “excés”. “Arribarem on puguem arribar, però estic tranquil perquè els drets que tenim els puguem renovar i tan de bo anem a per més”, ha especificat. Paral·lelament, Sanchis ha assegurat que la confluència entre la televisió pública i Catalunya Ràdio “anirà a més”.

 

TV3 vol continuar jugant la lliga de drets televisions perquè ofereixen “imatge, solvència i audiència”. En aquesta línia, tampoc ha tancat la porta a adquirir-ne de nous, més enllà dels de la Champions, dels quals té drets fins al maig del 2018.

 

Actuar com un únic servei públic

 

Sanchis ha valorat positivament les experiències conjuntes de confluència entre Catalunya Ràdio i TV3 i ha apostat perquè s’incrementin “no només com a conseqüència dels ajustos pressupostaris”.

 

Al seu entendre, en alguns moments no s’ha actuat com si fossin un “únic” servei públic, treballant més des de la “competència” que des de la “confluència. La idea és, per al nou director, buscar fórmula que “tingui sentit per tots dos”, entenent que són dos àmbits diferents.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa