Món Esport
Sánchez Llibre deixarà l’Espanyol a l’agost
  • CA

El president de l’Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, deixarà el seu càrrec el pròxim mes d’agost després d’inaugurar el nou estadi a Cornellà. Així ho ha comunicat al màxim accionista del club, José Manuel Lara Bosch, en una reunió que han mantingut aquesta matinada per començar a perfilar el futur més immediat de l’entitat blanc i blava. Malgrat l’adéu de Sánchez Llibre s’intuïa des de mitjans d’aquesta temporada degut a les pressions cap a la junta directiva per la complicada situació de l’equip, el president ha confirmat que la seva etapa a l’Espanyol acabarà aquest estiu.

En aquesta primera trobada entre els dos grans pilars de l’entitat, que s’ha allargat més de tres hores, no s’ha parlat de noms propis de cara a la successió. Sánchez Llibre ha deixat clar, però, que no té intenció de convocar una junta d’accionistes mentre Lara ha assegurat que no tornarà al consell d’administració de l’Espanyol. Malgrat tot, Lara ha demanat a l’encara president que li presenti un model de club de cara a les pròximes temporades.

“Aquesta reunió ha servit per manifestar al senyor Lara que la meva intenció és deixar el club”, ha apuntat Sánchez Llibre a la sortida de les oficines de l’editorial Planeta. “El més important –ha seguit explicant el president blanc i blau- és parlar del present, i la conclusió final de la reunió és que ens hem de seure i presentar un projecte nou amb vista al futur”. Per la seva part, Lara, ha destacat que “hem començat a treballar i parlar. Ha estat una reunió cordial entre dues persones que volen i estimen a l’Espanyol”. En aquesta línia, Lara ha demanat un informe de la situació actual del club i un pla de viabilitat. “Si estem d’acord en aquests aspectes, seguirem parlant”, ha apuntat. Els dos dirigents es tornaran a reunir en un termini de 15 o 20 dies.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa