Món Esport
Samaranch veu Obama un "inconvenient" per a la candidatura olímpica de Madrid
  • CA

El president d’honor del Comitè Olímpic Internacional (COI), Joan Antoni Samaranch, considera que l’elecció de Barack Obama com a nou president dels Estats Units suposa un “inconvenient” per a la candidatura de Madrid 2016.

La capital de l’Estat compateix amb Tòquio, Rio de Janeiro i Chicago, ciutat que va adoptar fa més de vint anys al president electe nord-americà i on va iniciar la seva carrera política.

Samaranch ha reconegut que Obama és un “inconvenient” si s’involucra en la candidatura de Chicago i viatja l’octubre vinent a Copenhaguen, on s’anunciarà la seu dels Jocs Olímpics de 2016.

De fet, la presència del llavors primer ministre anglès Tony Blair a Singapur el 2005, va contribuir a la proclamació de Londres com a seu per al 2012.

No obstant, el president honorífic del COI s’ha mostrat esperançat en què Madrid sigui elegida ciutat olímpica perquè “l’organització està treballant molt bé”.

“És l’única candidatura que té el 75% de les instal•lacions esportives acabades i l’any que ve estrenarà un centre de tennis que pot convertir-se en el millor del món”, ha afegit Samaranch en el lliurament del guardó Ferrer Salat a la Federació Espanyola d’Hoquei.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa