El president d’Honor del COI, Joan Antoni Samaranch, de 89 anys, de 89 anys, ha ingressat “molt greu” a l’Hospital Quirón amb una “insuficiència coronària aguda”. L’Hospital Quirón de Barcelona ha confirmat l’ingrés de Samaranch i ha anunciat que el pronòstic és “molt greu” a causa d’una “insuficiència coronària aguda”.

Per aquesta raó, el president honorífic del Comitè Olímpic Internacional està en “vigilància intensiva” i sota la supervisió del doctor Rafael Esteban Mur, director del servei de Medicina Interna de l’Hospital Quirón de Barcelona.

La salut de Samaranch, president del Comitè Olímpic Internacional des de 1981 fins a 2001, s’ha vist empitjorada els últims anys des que, el 2001, va abandonar la presidència del màxim organisme i va ingressar en un centre clínic de Lausana per “fatiga extrema”.

Sis anys després, el 2007, va tenir un quadre d’hipertensió, i el mes passat octubre va patir un esvaniment a Mònaco durant la seva participació al saló Mundial dels Mitjans, l’Esport i la Televisió (Sportel), cosa que va obligar a ingressar-lo igualment en un centre clínic.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa