Sala i Martín: “Hi ha hagut moviments a l’entorn del Barça que són estranys”

El tresorer del Barça confirma que Laporta li va demanar ser candidat

Xavier Sala i Martin ha afirmat aquest matí que s’estan produint moviments estranys dins i fora de la junta barcelonista, “amb reunions estranyes entre polítics, financers i directors de diaris”, ha afegit. En declaracions a Rac1, el tresorer del Barça també ha confirmat que divendres i dissabte passat Joan Laporta li va demanar que fos candidat tot i que ell s’hi va negar.

“No sé ben bé que faré. No estic en condicions de dir a qui donaré suport, ni si donaré suport a ningú”, ha explicat. De fet, Sala i Martin ha agraït a l’actual president del F.C. Barcelona la possibilitat “d’estar en aquesta Junta que ha fet el millor Barça de la història”, però “el Laporta lidera el laportisme i el Sala i Martín ha de liderar el salamartinisme. I, per coherència intel•lectual, haig de dir que no” a liderar una candidatura.

El tresorer del Barça també ha alabat la feina de l’actual president, “les virtuts del Joan Laporta es veuen amb els resultats. Cap president en la història del Barça ha aconseguit el que ell ha aconseguit en sis anys”, ha afirmat. Sala i Martin també ha advertit als altres candidats, “els qui pensin que guanyaran les eleccions dient que el Joan Laporta s’hi posa fulles, em sembla una equivocació”.

Nou comentari