Món Esport
Sainz torna a perdre’s: “Això no és el Dakar”
  • CA

Carlos Sainz i Joan Barreda han tingut un mal dia en la cinquena etapa del Dakar, una especial de 456 quilòmetres entre Riad i Al Qaisumah que ha conclòs amb els triomfs de Giniel de Villiers i Kevin Benavides en cotxes i motos, respectivament. El madrileny continua allunyant-se de la possibilitat de proclamar-se campió del ral·li més dur del món, mentre que el valencià també ho té cada vegada més complicat.

En les quatre rodes, Sainz ha reviscut els problemes de la tercera etapa i ha patit un error de navegació en començar la jornada que li ha fet perdre mitja hora respecte al guanyador del dia. Finalment ha pogut retallar distàncies, però ha acabat vuitè a 15 minuts del sud-africà. “Això no és el Dakar”, ha declarat, frustrat, després de l’etapa. Stéphane Peterhansel i Nasser Al-Attiyah, els dos primers classificats de la general, han estat tercer i quart, respectivament.

En motos, Benavides ha guanyat una etapa per primera vegada en aquesta edició del 2021 i s’ha col·locat a la primera posició de la classificació general. Barreda ha acabat a gairebé 20 minuts del nou líder i ja té el lideratge a més de 14 minuts.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: LLoron a gener 07, 2021 | 20:24
    LLoron gener 07, 2021 | 20:24
    Aixo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa