Món Esport
Rudy Fernández: “Estic capacitat per tenir un rol important a l’NBA”
  • CA

Rudy Fernández s’ha mostrat molt optimista davant el seu imminent debut a l’NBA. “Estic capacitat per jugar bé, tenir minuts i un rol important”, ha dit l’exjugador del DKV Joventut, que ha fitxat pels Portland Trail Blazers. L’escorta català ha assistit a la presentació del llibre “El viatge de Rudy. De Badalona a l’NBA”, en què els periodistes Ester Romeu i Ramon Aymerich repassen la seva vida dins i fora de la pista durant els cinc últims anys.

Durant la roda de premsa, Rudy ha dit que vol que l’obra es tradueixi a l’anglès perquè també el coneguin als Estats Units i perquè el llegeixi el seu nou tècnic, Nate McMillan, que “confia molt en mi i desitja que sigui una peça important a l’equip”. “El meu repte és jugar minuts”, ha afegit el jugador, que partirà cap a Portland diumenge que ve acompanyat de la seva mare, Maite, amb la qual viurà a la ciutat de l’estat d’Oregon durant els dos primers anys.

“El projecte de futur de Portland em dóna bones sensacions i ara, després d’una temporada inoblidable amb el DKV Joventut era el moment d’anar-se’n”, ha valorat Rudy, que ha confessat que “És una experiència única que volia viure. Vagi bé o malament, l’hauré viscut i tornar d’hora no seria un fracàs”.

Abans de viatjar als Estats Units, Rudy Fernández ha llançat un missatge per als que consideren que després de la seva marxa del DKV Joventut Ricky Rubio ha d’assumir tota la pressió de l’equip. “Donar tota la pressió a Ricky és massa per a un jugador de 17 anys. Tots han d’assumir la pressió. En el meu segon any en el primer equip em va perjudicar que tothom estigués pendent de mi”, ha recordat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa