Roures anuncia que a l’emissió de partits en obert els diumenges "li queden només cinc setmanes"

El president de Mediapro diu que el model d'explotació actual no funciona i que de cara al campionat de lliga 2009-2010 es posarà en marxa un concurs perquè les cadenes optin a la transmissió de partits

El president de Mediapro, Jaume Roures, ha dit avui que a l’emissió de partits en obert els diumenges -a través de ‘La Sexta’– li queda cinc setmanes perquè el model d’explotació no funcionaria.

Durant la seva intervenció en el Fòrum de la Nova Comunicació, Roures ha detallat el seu pla per a l’explotació dels partits de la lliga espanyola. En aquest sentit, ha assenyalat que posarà en marxa un concurs el maig perquè les cadenes optin a l’emissió dels partits.

El directiu de Mediapro ha assegurat que per a la temporada que ve es mantindrà un partit en obert els dissabtes, tal com estableix la llei, mentre que l’endemà, les retransmissions seran de pagament. A més, ha indicat que Gol TV –el canal de pagament de Mediapro–, es distribuirà “en totes les plataformes”, que haurà una oferta específica de ‘pay per view’ per als bars i futbol en alta definició per al cinema, així com distribució de continguts de pagament per internet.

Nou comentari