Món Esport
Rossi s’empassa l’orgull i felicita Márquez: “Es mereix el títol”
  • CA

La relació entre Marc Márquez i Valentino Rossi no és la millor i una gran prova d’això és que el segon ha descartat en més d’una ocasió fer les paus amb el primer. L’italià, no obstant això, ha deixat de banda els problemes personals entre ambdós a l’hora de felicitar el de Cervera després de la consecució del seu cinquè Mundial de MotoGP. “Ha estat bé. Ha estat el pilot més fort i es mereix el títol”, ha dit breument.

 

Altres rivals de Marc Márquez han estat més expressius a l’hora de valorar la gesta d’aquest. “No es pot veure ningú superant-lo a nivell de rècords, però ho haurem d’intentar. Ho ha fet fantàsticament durant tot l’any”, ha comentat Cal Crutchlow. “Ha estat impressionant i s’ha guanyat conquistar aquest campionat. Ha fet una temporada de deu”, ha afegit Àlex Rins, entre que Albert Puig, expilot, també s’ha desfet en elogis: “Jo crec que encara no ha arribat al seu límit. Encara li queda un últim pas. Hi ha coses del seu pilotatge que si poleix una mica encara pot ser més ràpid. A més de ser un campió, és una persona humil, madura, intel·ligent i que t’escolta. Combina tot això per ser un gran campió”.

 

Dovizioso, l’altre candidat al títol, ha estat un senyor en la derrota: “Ha demostrat que se sap adaptar als canvis de reglament per gestionar una moto que, en el fons, no ha canviat massa”. Dani Pedrosa ha titllat la temporada del de Cervera “d’increïble” i ha compartit que “ha estat un orgull haver estat el teu company d’equip durant tots aquests anys”. Jorge Lorenzo, per la seva banda, ha afirmat que no sempre està d’acord amb ell amb la forma de competir, però “reconec l’excel·lència i el talent”: “Felicitats, Marc, has estat el millor un altre cop”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa