Rossi dona positiu per coronavirus i es perdrà el pròxim Gran Premi

El pilot italià no podrà córrer a l'Aragó

Valentino Rossi ha donat positiu per coronavirus, segons ha confirmat ell mateix a través d’un comunicat públic, i no correrà aquest cap de setmana en el Gran Premi de l’Aragó, onze prova del Mundial de motociclisme.

El pilot italià, que també es perdrà la següent cita del campionat, ha explicat que ha començat a tenir símptomes aquest dijous. “Aquest matí m’he llevat i no em trobava bé. Els ossos em feien mal i tenia una mica de febre. He trucat el metge immediatament i m’han fet dues proves. La PCR ràpida ha donat negatiu, com el test del passat dijous. Malauradament, la segona, el resultat de la qual m’ha arribat aquesta tarda a les quatre, és positiva”, ha explicat.

“M’entristeix molt no poder córrer en les curses de l’Aragó. Vull ser optimista i confiar-hi, però crec que per la segona cursa a Motorland també me la perdré”, ha afegit un Rossi que està “trist i enfadat” per haver de perdre’s dues proves del Mundial.

En aquest sentit, l’italià ha dit que ha “fet tot el possible per respectar les normes i el protocol”. “Encara que el test del dijous va donar negatiu, em vaig confinar quan vaig arribar de Le Mans. De totes maneres, és el que hi ha i no puc fer res per canviar la situació. Seguiré les instruccions mèdiques i espero sentir-me millor aviat”, ha finalitzat.

Més informació

Nou comentari