Món Esport
Rosell retira la requalificació del Miniestadi com havia promès
  • CA

El FC Barcelona ha demanat de manera formal a la Generalitat la suspensió cautelar del tràmit d’aprovació definitiva de la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM) que afecta els terrenys del Miniestadi, cosa que havia promès el president Sandro Rosell durant la campanya electoral.

Aquest procediment està ara com ara pendent de l’aprovació de la Generalitat, en un últim tràmit previ a la requalificació. Segons fonts de la nova junta per portar a terme el canvi en l’estratègia patrimonial del club era inviable el pla de requalificació, que pretenia enderrocar l’estadi en el qual juga el Barça B, a la Lliga Adelante.

“Respon a un compromís electoral, entenem que respon a una reflexió profunda del patrimoni. El club té una vocació de permanència a les Corts, no estarem en un altre lloc millor, i el club no es planteja estar fora de la ciutat. Les hectàrees que tenim aquí les volem aquí”, ha assegurat Jordi Moix, el directiu encarregat de l’àrea de Patrimoni, sobre aquesta qüestió.

A més, el pla fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona i la Junta Directiva del club passada, presidida per Joan Laporta, comportava la creació de diferents habitatges i espais públics per a la ciutat, mentre que els objectius de la Junta de Rosell passen per impulsar els espais esportius i mantenir en peu el Miniestadi. Per tant, el projecte Foster es tanca a un calaix.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa