Món Esport
Rosell: "Em vaig equivocar amb el pronòstic"
  • CA

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha tornat a demanar disculpes. Ho ha fet per les paraules en les quals va vaticinar un altre 5-0 davant del Reial Madrid en el clàssic d’aquest dissabte, però ha reivindicat que el seu pronòstic “es va treure de context”, i alhora ha fet una crida a l’esportivitat entre aficions.

Rosell ha comparegut davant de la premsa juntament amb Florentino Pérez i de seguida s’ha portat a col·lació el seu pronòstic de golejada en la campanya ‘Enviem la fam a la porra’, quan va avançar que el Barcelona guanyaria 5-0 aquesta nit “per no perdre el costum”.

“Em vaig equivocar en el pronòstic, però estic molt content perquè vam dir que aconseguiríem 200.000 quilos d’aliments i n’hem aconseguit 200.001”, ha ironitzat Rosell.

“No es va entendre la porra, es va treure de context. A vegades qui critica no entén que hi ha gent que s’ho passa malament i que necessita menjar”, ha aclarit.

Respecte a la marató de clàssics que s’acosta, el president blaugrana ha explicat que “les sensacions són molt bones” perquè el club blaugrana ja han “fet els deures”, que passaven per “arribar a aquest moment de la temporada amb opcions de guanyar títols”.

“Volem posar la cirereta al pastís. Les sensacions són fantàstiques, estem molt contents de ser aquí per jugar contra el Reial Madrid aquests clàssics que a tantíssima gent els agrada veure i a nosaltres jugar-los”, ha declarat.

Després d’aclarir que “la relació institucional és òptima” entre els dos clubs i que manté una “amistat sense cap mena de dubte” amb Florentino Pérez, Rosell ha reconegut que el resultat d’aquest primer duel entre els dos equips n’afectarà els següents, tot i que no sap si “de manera positiva o negativa”.

Finalment, el mandatari català ha demanat esportivitat entre les aficions durant aquest mes d’abril. “No veig tensió a l’ambient, però per si de cas algú la veu faig una crida perquè les dues aficions s’ho prenguin com un joc. Cadascuna ha d’animar des del respecte el contrari, sense agressivitat ni violència”, reclama Rosell qui té clar quin clàssic prefereix guanyar: “Sempre el següent”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa