Món Esport
Rosell mantindrà el Camp Nou com a col•legi electoral
  • CA

El president electe del F.C Barcelona, Sandro Rosell, ha assegurat en roda de premsa, que mantindrà, tal i com va acordar la darrera junta directiva, que el Camp Nou sigui un dels col•legis electorals de la consulta independentista de celebrarà Barcelona l’abril del 2011. “Qualsevol acte democràtic em sembla bé”, ha dit el nou representant del club, però ha matisat, “ara bé, una altra cosa és si nosaltres haguéssim decidit el mateix o no”.

A nivell esportiu, després de la flamant victòria aconseguida ahir, el primer que ha fet Rosell ha estat trucar a Joan Laporta amb l’objectiu de fer una transició “neta i pacífica”. “Tinc la sensació que serà menys agra, tot i que mai pensaré que ho fos, sempre vaig pensar que seria pacífica. Serà més pacífica del que havia pensat, amb més sentit comú del que havíem pensat”, ha afirmat.

I en segons lloc ha trucat a Josep Guardiola per començar a planificar la temporada que ve. “Posarem el nostre màxim esforç perquè es quedi els sis anys que tindrem. Ja vaig dir que seria molt bo que Guardiola fos el Ferguson del Barça. Tot i que m’agradaria més que fos el Beckenbauer del Barça, que fos jugador, entrenador i president. Estic convençut que seria un gran president del Barça. No calen 12 anys, d’aquí sis torna a haver-hi període electoral”, ha indicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa