Món Esport
Rosell: “La meva família i jo hem patit en silenci amenaces i atacs”
  • CA

Sandro Rosell ja no és president del Barça. El fins avui màxim representant del club blaugrana ha comparegut aquest vespre davant dels mitjans de comunicació, llegint un comunicat i sense acceptar preguntes, per anunciar la seva dimissió com a president del F.C.Barcelona i presentar el fins ara vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, com el nou president del club. Bartomeu serà el president fins a final de mandat, el 2016.

A través del comunicat, el ja expresident del Barça ha denunciat que “des de fa temps la meva família i jo mateix hem patit en silenci amenaces i atacs”. Rosell també ha assegurat que “hem hagut de superar obstacles extraesportius, polítics i fins i tot de l’entorn”.

Els esdeveniments s’han precipitat després que el jutge de l’Audiència Nacional Pablo Ruz va admetre a tràmit ahir la querella del soci del Barça Jordi Cases contra Rosell per apropiació indeguda en el fitxatge de Neymar. En la interlocutòria, el jutge sosté que de la documentació aportada “es desprenen prou elements per a investigar els fets”, tal com havia sol·licitat la fiscalia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa