Món Esport
Rosell flirteja amb Rudy Fernández
  • CA

Tot i que alguns candidats recelen de les promeses electorals vinculades a fitxatges, Sandro Rosell ha anunciat ja un dels noms que presumiblement vestiria la samarreta del Barça en cas que ell arribés a la presidència del Barça. Curiosament, la carta de Rosell no està vinculada al món del futbol. I és que segons publiquen alguns mitjans, Rosell ha posat sobre la taula 7,5 milions d’euros pe tornar a portar a l’ACB el jugador de Portland, Rudy Fernández, aquest cop, però, per lluir la samarreta del Barça.

L’oferta de Rosell és per les pròximes tres temporades, amb 2,5 milions d’euros per campanya, una opció que el director tècnic de la secció, Joan Creus, aprovaria. Rudy, per la seva part, ja ha explicat en més d’una ocasió que la seva situació personal amb els Trail Blazers no és del tot satisfactòria. El jugador català no ha trobat el seu lloc a l’equip i no ha destacat tant com s’esperava.

Tot i que Rudy té contracte per una temporada més amb el seu equip a l’NBA, i la pròxima campanya cobraria més d’un milió d’euros, el club podria arribar a un acord per traspassar-lo i facilitar així el seu retorn a Europa. Opció que sembla que el jugador prefereix, tot i no haver-se pronunciat explícitament sobre la possibilitat de jugar a Barcelona. Si Rudy continués un any més a Estats Units, la franquícia d’Oregón tindria opció de renovar-lo per una altra campanya.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa