Món Esport
Rosell: “Els hem donat un bany”
  • CA

La contenció emotiva entre les dues directives s’ha acabat just quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit. “Encara que sigui políticament incorrecte i pugui ofendre a algú, haig de dir que els hem donat un bany”, ha declarat el president del Barça, Sandro Rosell, al final de l’enfrontament en declaracions a TV3.

I encara ha afegit just abans de marxar a l’aeroport per agafar l’avió cap al Japó: “Sabem que quan comencen a passar-se-la”, en referència al joc ràpid de pilota, “la victòria quasi està assegurada”. I ha reconegut que “ens estem mal acostumant” perquè el Barça de Pep Guardiola encara no ha perdut mai al Santiago Bernabéu.

Prudència de Guardiola

Per la seva banda, Pep Guardiola, entrenador del Barça, en roda de premsa osterior al partit ha assegurat que “no crec que aquesta victòria enfonsi el Reial Madrid. Seguiran sent el rival més fort per al títol. A aquesta casa mai es rendeixen”.

“Per guanyar al Bernabéu, has de fer un partit molt bo i això és el que hem fet”, ha dit Guardiola, i ha recordat que encara queden molts partits per jugar i en el mes de desembre no es pot parlar de guanyador de la Lliga.

“Totes les victòries són importants. Hi ha coses que no m’han agradat gens, com perdre tantes pilotes. Havíem de decidir ser valents o molt valents”, ha opinat l’entrenador del Barça.

Festa més tímida a Canaletes

Just després del final del partit la Font de Canaletes de la Rambla de Barcelona també s’ha començat a omplir d’aficionats blaugranes, encara que suposadament a causa del pont de la Constitució, amb menys concurrència que en anteriors ocasions. En total unes 700 persones, molts turistes, segons dades provisionals de la Guàrdia Urbana de Barcelona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa