El president del Barça, Sandro Rosell, no ha volgut contestar les acusacions de “mentider” que l’expresident i diputat al Parlament, Joan Laporta, li feia fa uns dies en un article al País i en el qual negava qualsevol tipus d’enriquiment personal a través del càrrec. “No responc a polítics”, ha dit Rosell.

El president del Barça s’ha negat a contestar a Laporta en la presentació de la remodelació de la nova web oficial del club, una eina que genera més de 12 milions d’euros al club i que preveuen doblar els propers anys.

Durant aquest acte també s’ha anunciat que hi haurà una aplicació per a iPad en què es podran seguir els partits de l’equip blaugrana en directe. A més, el nou ‘Barça 2.0’ pretén generar unes 20 noves aplicacions per a mòbils ‘smartphones’ o tabletes digitals, de pagament, a més de potenciar la venda d’entrades per internet.

Finalment, Rosell ha aprofitat l’ocasió per sumar-se a la campanya social que demana la traducció de la xarxa social ‘Twitter’ al català.Nou comentari