Món Esport
Rosell a Florentino: “Benvingut al meu país”
  • CA

Abans del tradicional dinar de directives, el president del Barça, Sandro Rosell, i el president del Madrid, Florentino Pérez, han volgut demostrar davant la premsa que més enllà del camp de futbol no hi ha rivalitat entre els dos clubs.

“President Florentino. Amic Florentino, benvingut al nostre país i a la nostra ciutat, i al nostre club”, ha assenyalat Rosell, que ha afegit que “em consta que ets un enamorat del nostre país i de la nostra ciutat, no tant del nostre club”. “Espero que us sentiu com a casa, però que nosaltres tinguem un bon resultat”, ha desitjat el president blaugrana.

Els elogis s’han succeït per part del president del Madrid: “Vinc gairebé cada setmana a aquesta bonica ciutat i, si el motiu és un gran partit, encara millor”. “I si, a més, tinc la sort d’estar al costat del meu amic Sandro, el plaer és complet”, ha precisat. Ara bé, ha deixat clar que el club de la capital espanyola ve per guanyar.

I després de fusionar-se amb una abraçada, Rosell ha fet una crida perquè el clàssic sigui un exemple per a tot el món. “Una cosa que hem de transmetre a tot el món, que dos grans rivals com Reial Madrid i Barça s’han de dedicar a jugar i a demostrar que el futbol no separa sinó que uneix”, ha dit el president del Barcelona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa