Món Esport
Ronaldinho agraeix el tracte rebut a Barcelona en una carta publicada a la seva pàgina web
  • CA

Ronaldinho ha volgut tenir un gest cap a l’equip i l’entorn blaugrana un cop s’han calmat els ànims després de la seva sortida del club. El jugador brasiler ha agraït a afició, treballadors, companys i directiva el tracte rebut durant aquests anys mitjançant una carta publicada a la seva pàgina web. “El Gaúcho” assegura haver viscut una de les millors etapes de la seva vida a Barcelona i s’acomiada amb un “Gràcies per somriure amb mi”. Aquests són alguns dels fragments de la carta de Ronaldinho:

“En primer lloc, voldria expressar el meu agraïment a l’afició del Barça. He notat sempre el seu afecte. He estat molt feliç a Barcelona, perquè la seva gent sempre m’ha transmès sensacions excel•lents. M’he sentit acompanyat en aquest camí, i això m’ha donat força en tot moment”.

“Marxo a un gran club, però amb una certa pena per deixar el lloc on he estat feliç, on hem compartit triomfs, però sobretot emocions. Els brasilers juguem a futbol també per fer feliços els altres. Aquest ha estat un dels meus objectius, i crec que ho he aconseguit.”

“Faig també extensives les gràcies als dirigents que m’han donat suport i a la premsa que m’ha acompanyat al llarg d’aquests anys. Em quedo amb els millors moments d’una etapa excepcional. N’hi ha hagut molts, moltíssims. M’ha agradat ser feliç a Barcelona i amb el Barcelona. Guardaré al meu cor tant afecte. El futbol és un joc, és una festa, és un esport per gaudir i fer gaudir. Cal jugar al futbol somrient. Així ho hem entès. Gràcies per somriure amb mi.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa