Món Esport
Robert Blanch declara la guerra a Jordi Cases
  • CA

 

Robert Blanch, impulsor de l’Associació en defensa dels drets dels socis, ha fet oficial la seva voluntat de declarar Jordi Cases, el soci que va portar al Barça als tribunals pel Cas Neymar, “persona non grata” al Futbol Club Barcelona.

 

L’associació recollirà signatures a partir del pròxim dilluns per, d’acord amb l’article 20.11 dels estatuts del club, incloure a l’assemblea ordinària del vinent 29 d’octubre, “un debat i votació de reprovació cap a Jordi Cases per les accions iniciades a l’Audiència Nacional”.

Es necessiten prop de 450 signatures, tot i que Blanch, en declaracions al Món, ha assegurat que “intentaran recollir-ne més per si des del Laportisme volen torpedinar l’acció”. Blanch necessitarà que el 10% dels socis compromissaris signin a favor de la seva petició. Per fer-ho, els socis hauran de passar per un local que s’habilitarà a Barcelona (Gran Via cantonada amb Roger de Llúria).

“Fa més d’un any que intento trobar-me amb Jordi Cases per aclarir dubtes i no ho he aconseguit”, ha dit Blanch. “Hauria d’explicar com, un catalanista independentista accepta ser protagonista de la pel·lícula Neymar, de la qual, l’argument, guió i actors principals estaven programats a Madrid”. També li demana explicacions per les visites al sindicat Manos Limpias de la mà de l’exvicepresident del Barça a l’era Laporta, Alfons Godall.

Blanch també demanarà que la Comissió de disciplina del club obri un expedient contra Cases per la infracció de deures com a soci.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa