Món Esport
Ricky Rubio revela que ha passat el coronavirus
  • CA

Ricky Rubio ha confirmat que ha passat el coronavirus i que ja s’ha integrat als entrenaments dels Phoenix Suns amb l’objectiu de disputar la recta final de la temporada de l’NB a Orlando. En una compareixença de premsa, Rubio ha confirmat que una infecció per Covid-19 ha estat la raó per la qual ha estat apartat del seu equip, amb el qual ja s’ha reintegrat i ha completat el primer entrenament.

“Sí, ha estat per coronavirus”, ha respost quan ha estat preguntat pel motiu de l’endarreriment en el seu ingrés a la bombolla a Disney World. “He estat fora unes tres o quatre setmanes. Estic bé, ara ja no tinc símptomes. He de treballar, ajudar al màxim l’equip i, al mateix temps, pensar en la meva salut. Faré tres o quatre entrenaments abans de jugar: he d’anar dia a dia i a veure com em trobo”, ha declarat el base del Masnou.

Bones notícies, per tant, per als Suns, que s’han classificat per a la fase final de l’NBA com a tretzens classificats de la Conferència Oest. Els de Phoenix hauran de protagonitzar una remuntada exprés si volen segellar la seva participació als play-off: estan a sis partits de la vuitena plaça, que ara mateix ocupen els Memphis Grizzlies.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa