Món Esport
Ricky intenta instaurar la senyera a Minnesota
  • CA

Els Minnesota Timberwolves, equip de la NBA on juga el català Ricky Rubio, ha estrenat aquest mes un espai en castellà al seu lloc web aprofitant l’èxit dels seus dos nous jugadors, en Ricky Rubio i el porto-riqueny Jose Juan Barea. Si bé l’equip americà especifica que en Ricky és espanyol, han col·locat la senyera  a la pàgina principal del web. El ressò que ha tingut aquest fet, no deu haver agradat a alguns, perquè hores més tard de trascendir aquest detall la bandera catalana ja havia estat substituïda per una d’espanyola.

L’exjugador del Barça i de la Penya s’ha convertit en un autèntic fenomen a la lliga americana. En aquest moment és el tercer base/escolta més votat per assistir als All-Star -una votació que també es pot fer en català-, només superat per dos jugadors consagrats com Kobe Bryant y Chris Paul, un fet inèdit tractant-se d’un ‘rookie’ i, a més a més, no americà.

A Minnesota s’ha desfermat una ‘Rickymania’ que fins i tot ha pogut influir en el fet que l’estrella de l’equip, Kevin Love, amb qui s’entén a la perfecció dins la pista, hagi renovat per quatre anys més. Actualment, els Wolves porten un balanç de 9 victòries i 11 derrotes, una estadística molt superior a les temporades anteriors.

Duel Rubio-Gasol

Els “llops de Minnesota” de Ricky Rubio van perdre ahir a casa contra els Lakers de Pau Gasol per 101 a 106. En el particular duel entre els catalans, també va sortir guanyant el de Los Angeles al anotar 28 punts, el seu rècord aquesta temporada. Per la seva banda, el base del Masnou, va fer una actuació més discreta amb 5 punts i 8 assistències, si bé l’afició va tornar a corejar el seu nom.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa