Món Esport
Reus acull el Mundial de Clubs d’hoquei patins
  • CA

Reus torna a convertir-se en el bressol de l’hoquei patins durant uns dies. Els millors setze equips del món participen en la segona edició del Mundial de Clubs que enguany se celebra a la ciutat tarragonina. Barça i Reus conformen la representació catalana en un torneig que fins el pròxim diumenge 28 es podrà seguir a la ciutat de Reus i que, a més, coincideix amb el centenari de l’equip roig-i-negre.

L’equip amfitrió donava ahir el tret de sortida al torneig guanyant clarament el Wimmis suís (4-1) mentre que el Barça de Quim Paüls, tot i ser un dels equips favorits, no va passar de l’empat a 0 contra un Barcelos portuguès molt defensiu. Avui, tots dos equips catalans tornen a jugar, en aquesta ocasió amb rivals de força més entitat. El Reus, per la seva banda, s’enfrontarà al Valdagno italià, mentre que el Barça se les veurà amb el Centro Valenciano argentí.

La competició, que pren com a referent l’anterior edició a Vigo, es disputarà íntegrament al Pavelló Olímpic de Reus i comptarà, a més, amb la presència del Liceo. Cada equip lluitarà per la primera plaça en una lligueta de quatre grups i, posteriorment es disputarà la fase final. Equips d’Argentina, França, Angola, Estats Units o Brasil es donen cita a Reus aquests dies.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa