Món Esport
Es reprèn l’NBA amb domini de LeBron James
  • CA

L’NBA ha tornat a la bombolla sanitària del complex de Disney World a Orlando. Allà, els jugadors de tots els equips estan aïllats per evitar qualsevol mena de risc de contagi de coronavirus. En la primera jornada s’han disputat dos partits: Pelicans-Jazz (104-106) i Clippers-Lakers (101-103). El primer ha acabat amb victòria dels de Utah i el segon ha estat resolt per LeBron James. Tots dos duels han estat molt ajustats i han confirmat que l’emoció d’una competició com aquesta s’ha trobat molt a faltar.

En el duel més icònic dels dos, el derbi de Los Angeles, ha brillat especialment Anthony Davis. L’aler-pivot dels Lakers ha anotat 34 punts i ha caçat 8 rebots, acaronant el doble-doble. Qui sí que l’ha aconseguit ha estat LeBron James, qui, a més ha estat completament decisiu en els moments finals del duel, quan estava més ajustat, i ha liderat el seu equip a la victòria. L’aler d’Ohio ha arribat fins als 16 punts, ha capturat 11 rebots i ha repartit 7 assistències.

En l’altre partit de la nit, els Jazz han estat els qui han acabat aconseguint la victòria davant els Pelicans en un duel ajustadíssim. De fet, aquest ha estat el partit amb el qual ha tornat a botar la pilota rugosa als Estats Units. Jordan Clarkson ha estat el màxim anotador de la nit, amb 23 punts, tot i que el més destacat ha estat, irònicament, Rudy Gobert. El jugador que el mes de març se’n reia del coronavirus i va acabar contagiat, ha decidit el duel amb dos tirs lliures finals i ha aconseguit una doble figura amb 14 punts i 12 rebots.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa