Món Esport
El retorn de Mike Tyson al ring acaba amb un empat contra Roy Jones
  • CA

El retorn dels boxejadors estatunidencs Mike Tyson i Roy Jones Jr. s’ha saldat aquesta matinada amb un empat, en un combat disputat a l’Staples Center de Las Vegas, en el qual les dues llegendes han reviscut glòries passades i han intercanviat cops durant vuit assalts.

En una vetllada organitzada per la Legends Only League i sense guanyador oficial, Tyson i Jones Jr., de 54 i 51 anys respectivament, han viatjat al passat i han deixat guspires del talent que els va portar a convertir-se en llegendes.

Jones Jr. ha saltat al ring vestit dels colors blanc, lila i groc, en homenatge a la llegenda de Los Angeles Lakers Kobe Bryant, mort el mes de gener passat en un accident d’helicòpter; Tyson, amb indumentària negra, ha tornat a pujar al quadrilàter després de 15 anys de retirada. Una vegada iniciat el comptat, Jones ha neutralitzat amb abraçades la dreta d”Iron Mike’, que així i tot ha aconseguit connectar un parell de cops en el primer assalt i un recte a l’abdomen en el segon.

Tyson ha mostrat millor joc de peus i millors cops davant un Jones que ha optat per cansar el seu rival. Malgrat que el de Brooklyn s’ha mostrat més dominant, els jutges han decidit saldar el combat entre els dos púgils amb un empat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa