Món Esport
El bàsquet català es desfà a Europa
  • CA

Després d’un inici de temporada fulgurant del bàsquet català als tornejos europeus, s’ha viscut la primera jornada en què cap dels dos equips que hi han competit, en aquest cas el Futbol Club Barcelona i el Club Joventut de Badalona, han pogut guanyar els seus partits. La Penya ha deixat escapar una victòria a l’Eurocup que ja estava pràcticament feta contra el Partizan de Belgrad i el Barça s’ha vist clarament superat per l’Armani de Milà, equip que li ha pres el lideratge de l’Eurolliga.

Partizan 68-67 Penya

El partit entre els badalonins i els serbis ha estat molt emocionant per diversos motius. En primer lloc, perquè el tècnic de l’Eurolliga de la Penya, Zeljko Obradovic, es retrobava amb el seu exequip. A més a més, el pavelló Aleksandar Nikolic Hall de Belgrad ha presentat una imatge temible, digna del bàsquet europeu del segle passat. Tot i això, el Joventut ha sortit molt concentrat. El primer període ha estat molt igualat, però els dos següents s’han tenyit d’un clar color verd-i-negre i els de Carles Duran s’han plantat al darrer quart amb un avantatge de deu punts. Ara bé, els serbis han buscat la remuntada als últims minuts i l’han aconseguit, en part gràcies a unes decisions arbitrals condicionades per l’efecte del pavelló. Amb aquesta derrota, la Penya se situa en el tercer lloc del Grup A de l’Eurocup.

Milà 75-70 Barça

El marcador final del partit entre italians i catalans mostra un resultat que no reflecteix el que s’ha viscut al pavelló Mediolanum Forum de Milà, ja que els locals han estat molt superiors als de Sarunas Jasikevicius durant tot el partit. Els d’Ettore Messina s’han escapat al primer quart i el Barça ha anat a remolc durant tot el duel. Al darrer quart hi ha hagut un intent de reacció blaugrana, però s’ha quedat a mitges i no ha servit per remuntar l’enfrontament. D’aquesta manera, els culers sumen dues derrotes consecutives a l’Eurolliga després d’haver restat invictes durant els primers sis partits i el mateix milà li ha pres el lideratge.



Més notícies
Cristhian Stuani, protagonista a Montilivi | Europa Press
Stuani vol lluitar per l’ascens (3-1)
Notícia: Stuani vol lluitar per l’ascens (3-1)
Comparteix
Un hat-trick de cap del davanter uruguaià en només onze minuts ha desfermat la bogeria a Montilivi
Font i Freixa feliciten Laporta | Europa Press
L’oposició de Laporta aplaudeix la seva actitud davant l’Al-Sadd
Notícia: L’oposició de Laporta aplaudeix la seva actitud davant l’Al-Sadd
Comparteix
Toni Freixa, qui va perdre les eleccions a la presidència contra l'advocat barceloní, l'ha felicitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa