No ha estat fins ben estrada la segona part que el Santiago Bernabéu ha vist el joc que ha caracteritzat el Barça de Pep Guardiola: passades precises continues, jugades coordinades d’equip i detalls personals de qualitat. Curiosament s’ha vist l’autèntic estil blaugrana quan l’equip català ja guanyava el partit, després de remuntar un matiner gol madridista.

I és que el gol de Benzema, després de diverses pífies de la defensa del Barça i de Valdes, just quan només havien passat 23 segons del toc del xiulet indicador de l’inici del partit i molts espectadors ni encara havien ocupat el seu seient a l’estadi, feia preveure una nit amarga per l’afició culé.

A més, la pluja persistent, el fred i la pressió del Madrid, malgrat els homes de Mourinho tampoc brillaven pel seu bon joc –només Cristiano Ronaldo ha perdonat un gol en un xut directe a porteria- , retardaven l’entrada del Barça en la dinàmica del clàssic.

Guardiola, durant la primera part, que pràcticament en cap moment no ha deixat de cridar des de l’àrea tècnica es lamentava de les constants pèrdues de pilotes.

El gran Barça arriba a la segona part

Però la remuntada ha arribat a partir del minut 29 de les botes d’Alexis, l’aposta de Guardiola en aquest partit, que ha acabat una jugada de Messi. I ha continuat en el minut 53, ja en la segona part de l’enfrontament, quan un xut a porta de Xavi ha estat desviat per Marcelo i ha acabat al fons de la porteria defensada per Casillas.

I, finalment, Cesc Fàbregas, que durant molta estona ha estat desaparegut del partit i després ha estat substituït per Keita, ha fet un darrer gol de cap en el minut 66 aprofitant una centrada de Dani Alves.

Amb aquest gran resultat, que podria haver estat més ampli ja que en el darrer quart el Barça ha desaprofitat diverses ocasions, l’equip català marxa directament al Japó amb la feina feta i amb els ànims carregats per participar en el Mundialet de Clubs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa