Món Esport
Recital de la selecció catalana
  • CA

El nois de Johan Cruyff han guanyat avui el partit que han disputat contra la selecció d’Hondures. El primers dels gols de la selecció catalana ha estat després d’una bona jugada de Bojan, el protagonista del partit, que ha acabat amb un fantàstic gol del jugador de l’espanyol, Coromines.

Durant el partit el control de la selecció nacional ha estat molt superior i ja a la segona part ha arribat el segon gol. Al minut 49, doncs, Sergio García ha marcat gràcies a la jugada del blaugrana Bojan. I, de fet, ha estat el jugador de Linyola qui ha marcat el tercer gol de Catalunya i al cap d’uns minuts també ha estat el protagonista del quart gol, després d’un bon contraatac.

Finalment hi ha hagut 28.150 mil espectadors que s’han aplegat a l’estadi Lluís Companys, ple d’estelades i de crits d’independència i en mig d’un l’ambient d’eufòria i festa, que ha estat el protagonista indiscutible durant tot el partit.

La selecció catalana ha sortit amb Valdés a la porteria. Defensa amb Damià, Puyol, Víctor Ruiz, De la Bella. Mig del camp per a Busquets, Verdú i Javi Márquez. I Sergio García, Coro i Bojan al davant.

Primer acte oficial del President

Per altra banda, el nou president de la Generalitat, Artur Mas, ha arribat a la llotja de l’estadi Olímpic de Montjuïc quan faltaven uns 10 minuts per començar el partit entre Catalunya i Honduras i el que era el seu primer acte públic. Mas s’ha assegut al costat del president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals. Des d’allà ha seguit amb atenció l’himne d’Hondures i després ha entonat i cantat Els Segadors. A la llotja també hi havia l’expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall; el cap de llista per CiU a Barcelona, Xavier Trias; els exsecretaris generals de l’Esport, Josep Lluís Vilaseca i Josep Maldonado, entre d’altres personalitats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa