Rajoy, sobre el Mundial: “Espanya hi anirà i el guanyarà”

El president del govern espanyol està convençut que 'la roja' disputarà i que, a més, aixecarà el Mundial de Rússia del proper estiu

Mariano Rajoy s’ha mostrat contundent i, alhora, optimista amb la participació de la selecció espanyola de futbol al proper Mundial, que es disputarà a Rússia del 14 de juny al 13 de juliol del 2018. El president del govern espanyol ha respost a la notícia publicada pel diari El País, en la qual s’ha fet pública una carta enviada per la FIFA a la Reial Federació Espanyola de Futbol amenaçant l’ens de l’expulsió com a membre de l’organització mundial -i, per tant, del torneig- si les ingerències del CSD en la gestió de la RFEF no cessen.

“Estic absolutament convençut que Espanya anirà al Mundial de Rússia i que, a més, el guanyarà”, ha manifestat Rajoy, que també ha volgut aclarir que el ministre d’educació, cultura i esports, Íñigo Méndez de Vigo, no ha rebut cap carta de la FIFA: “El ministre m’ha dit que no ha rebut cap carta de la FIFA, sinó una petició d’audiència per tractar l’assumpte.”

 

A més, el president del govern espanyol ha deixat clar que la gestió de l’actual RFEF, sense Ángel María Villar a la presidència, seguirà essent controlada. “El procés electoral a la federació és exemplar. I qui està al capdavant del CSD i del Ministeri tenen el ple suport del govern”, ha dit.

Més informació

Nou comentari