Món Esport
Rafa Benítez, nou entrenador del Madrid
  • CA

El Reial Madrid ha fet oficial el fitxatge de Rafa Benítez com a entrenador del primer equip fins el 2018 (tres temporades en total), segons un comunicat que ha fet públic el club blanc aquest dimecres al matí. Benítez substitueix al càrrec Carlo Ancelotti, l’entrenador que va guanyar la Décima la temporada passada, però que aquest any no ha guanyat cap títol.

El tècnic madrileny, que serà presentat a les 13:00 hores, ha entrenat equips com el València, el Liverpool, l’Inter de Milà, el Chelsea i el Nàpols italià. Caldrà veure la inversió del president del Madrid, Florentino Pérez, perquè Benítez tingui els fitxatges que exigirà les properes setmanes. El president blanc es va gastar 172 milions d’euros en l’inici del ‘projecte Ancelotti’.

Trajectòria

Benítez, nascut a Madrid el 1960, va ser jugador del filial del Madrid del 1974 al 1981, i ha entrenat diversos equips del planter blanc del 1986 al 1995. La temporada 95-96 va entrenar el Valladolid, i fins l’any 00-01 s’ha assegut a la banqueta d’equips com l’Osasuna, l’Extremadura i el Tenerife.

Amb el València (01-04) va guanyar dues Lligues i una Copa de la UEFA. L’any 2005 va fer campió d’Europa el Liverpool, amb qui també va guanyar una Supercopa europea, una copa anglesa i la Community Shield. Amb l’Inter va guanyar la supercopa italiana i el Mundial de Clubs (2010). El seu Chelsea va ser campió de l’Europa League (antiga Copa de la UEFA) la temporada 12-13, i amb el Nàpols no ha alçat cap títol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa