Món Esport
"Per què és més difícil practicar un esport a Catalunya?"
  • CA

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha elaborat un vídeo explicatiu sobre els greuges que malmeten l’esport català, com a suport a la campanya de la UFEC Sortim a guanyar. Aquesta peça d’animació ha estat realitzada per The Catalan Project, en col·laboració amb la Plataforma ProSeleccions.

El vídeo (disponible en català i castellà) explica el cas d’una família que té un fill que practica esport de base i exemplifica com, per culpa dels canvis legislatius que ha impulsat el govern espanyol, aquesta família haurà de gastar més diners perquè el nen pugui fer esport i el seu club també tindrà més despeses. D’aquesta manera, es pretén oferir una visió pràctica dels greuges i quin efecte tindran en l’esport català si no es fa res per evitar-ho.

A més, el vídeo també planteja quines possibilitats té aquesta família per capgirar aquesta situació a les eleccions del 27 de setembre. Per aquest motiu, l’espectador pot triar si vol que la família voti un partit unionista, un federalista o un independentista, i li explica amb imatges les conseqüències de la seva decisió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa