Món Esport
"Els jugadors catalans de ‘La Roja’ estaven tancats en si mateixos i no es relacionaven"
  • CA

El vestidor de la selecció espanyola de futbol estava dividit. Ho va estar des del començament entre els catalans i la resta, segons publica avui ‘El Confidencial Digital’. El diari assegura que un dels jugadors més reconeguts i emblemàtics ha reconegut a la seva arriba a Espanya que “no hi havia grup, aquesta vegada el vestidor estava dividit”.

Segons aquest jugador, una de les faccions és l’anomenada ‘ala catalana’, que integren els jugadors del FC Barcelona, exceptuant Andrés Iniesta. Les relacions personals de Cesc Fàbregas, Gerard Piqué, Xavi Hernández, Jordi Alba i Sergio Busquets amb la resta del vestidor “no han existit”. Hi havia un ambient “enrarit”.

Una situació que, tal com expliquen ara, ja s’havia apuntat en alguna altra ocasió. Però aquesta vegada, “Vicente del Bosque no ha pogut arreglar les coses abans del començament de la competició”, destaca ‘El Confidencial Digital’, qui assegura que “la facció ‘catalana’ estava tancada en si mateixa i no es relacionava amb la resta durant el dia a dia de la concentració”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa