Món Esport
"A la lligueta el PSG ja ens va guanyar sense Ibra", Luis Enrique en 5 frases
  • CA

L’entrenador del Barça, Luis Enrique, ha avisat avui del perill del Paris Saint Germain (PSG), el rival dels blaugrana en l’eliminatòria dels quarts de final de la Lliga de Campions. Això és el més destacat de la roda de premsa del tècnic asturià, prèvia al partit de demà (20:45).

1. Baixes: “És cert que el PSG té baixes, però en el partit de la lligueta ja ens van guanyar sense Ibrahimovic. Després, amb ell, vam derrotar-los al Camp Nou. Tenen una gran plantilla”.

2. Igualtat: “Serà una eliminatòria igualada i atractiva. M’espero un duel molt obert”.

3. Línia de 3 defenses? “No és un sistema arriscat. De fet, quan el vam utilitzar ens va sortir bé, vam fer un gran partit”.

4. Atac: “Veig molt bé el trio atacant [Messi, Neymar i Suárez]. Estan en la mateixa bona línia que la resta de l’equip”.

5. Neymar: “No he vist les imatges concretes”, ha dit Luis Enrique, que ha esquivat entrar en polèmica: “Gravem els partits des de molt a dalt a les graderies, i no es veu tant el detall”.

D’altra banda, Marc-André ter Stegen, el porter titular en els partits de Champions, ha afirmat que el partit de demà contra el PSG no té res a veure amb el del Sevilla:

1. Titularitat: “Jugar només els partits de la Champions no és senzill, però són sempre partits molts bons. Estic d’acord amb aquesta decisió i intento buscar el meu millor rendiment”.

2. Sevilla: “Queden els millors partits de la temporada. El de demà és un partit totalment diferent al del Sevilla (2-2)”.

3. PSG: “Si som capaços de mantenir el nostre joc, tenim opcions. Volem sorprendre el PSG al seu propi camp”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa