Món Esport
Querella contra Florentino Pérez per l’eliminació de la Copa del Rei
  • CA

Dos socis del Reial Madrid, Raúl Giménez Guillem i Susana Castaño Caba, s’han personat aquest dimarts al Jutjat de Primera Instància de Madrid per presentar una querella contra el president del seu club i un dels homes amb més tentacles a Espanya, Florentino Pérez, per l’eliminació del seu equip a la Copa del Rei, davant el Cadis.

Segons ha avançat el diari esportiu AS, el motiu de la seva demanda és l’alineació indeguda del rus Denis Cheryshev, que va comportar l’eliminació del conjunt blanc als setzens de final, sense haver pogut disputar el partit de tornada al Santiago Bernabéu, i la afectació econòmica i moral que això els ha suposat, com “les mofes a la feina i en els cafès per part de coneguts”.

La mà negra de Madrid que va empènyer el soci Jordi Cases a querellar-se contra Sandro Rosell sembla que no era tan madridista com aparentava. Els dos socis del Reial Madrid han decidit presentar les accions legals contra el president del merenga a través del mateix advocat que va representar a Cases en el cas Neymar: Felipe Izquierdo.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa