Món Esport
Què ha de fer el Barça per passar a vuitens la propera jornada?
  • CA

El Barça té un peu a vuitens després de la victòria d’aquest dimarts al camp del BATE Borisov (0-2), combinada amb l’empat entre el Bayer Leverkusen i la Roma (4-4). Els dos resultats deixen els blaugrana líders amb 7 punts, seguit dels alemanys, amb 4. L’equip bielorús en té 3, i tanca la classificació el conjunt italià, amb 2 punts.

A falta de tres jornades, i amb la meitat de la fase de grups disputada, el Barça podria classificar-se matemàticament per als vuitens de final en la següent jornada, quan rep el dia 4 de novembre el BATE Borisov al Camp Nou. Si els de Luis Enrique guanyen aquest partit i la Roma no suma els tres punts a casa contra el Bayer Leverkusen, els blaugrana obtindran el bitllet per a la següent ronda.

En cas de victòria el Barça sumaria 10 punts i el BATE es quedaria amb 3. Si la Roma no guanya, es quedaria com a molt amb 3 punts, i el Bayer amb 5. D’aquesta manera, i amb 6 punts en joc després de la 4a jornada, només el Bayer podria arribar a atrapar -o superar- els blaugrana. Així, ni BATE ni Roma assolirien en cap cas 10 punts, de manera que els catalans tindrien segura la plaça a vuitens.

El Barça ho té tot de cara per passar ronda, i encara que guanyi al BATE d’aquí a dues setmanes i la Roma també sumi els tres punts, els blaugrana tenen un bon coixí per afrontar amb garanties les jornades que queden. Amb la plaga de lesions que arrossega l’equip de Luis Enrique, seria un autèntic bàlsam aconseguir la classificació a falta de dues jornades -o en la penúltima-, i repartir minuts entre els jugadors.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa