Món Esport
Quartararo repeteix triomf i es consolida com al líder del Mundial
  • CA

Fabio Quartararo no ha desaprofitat l’absència de Marc Márquez a Jerez i ha tornat a guanyar. El pilot francès s’ha imposat aquest diumenge en la segona cita del Mundial del 2020 de MotoGP, ha certificat el seu doblet a Andalusia i ja avantatja en 50 punts a l’actual campió del món, que aquesta setmana ha intentat recuperar-se a contrarellotge de la lesió que es va fer a la primera cursa però no ha aconseguit arribar a temps.

Quartararo no ha donat cap opció als seus contrincants: ha començat el Gran Premi en primera posició i no ha cedit el lloc en cap moment. El pilot francès s’ha consolidat com al gran rival de Márquez de cara al títol. D’altra banda, Maverick Viñales i Valentino Rossi han disputat una lluita molt interessant per la segona posició, que s’ha acabat enduent el de Roses. El català i l’itaià han agraït l’abandonament de Francesco Bagnaia per problemes de motor.

Pel que fa a la resta de catalans, Pol Espargaró ha finalitzat setè, Àlex Márquez vuitè, Àlex Rins desè i Tito Rabat onzè. El pròxim Gran Premi, que molt probablement comptarà amb la presència del Tro de Cervera, es disputarà el cap de setmana del 7 al 9 d’agost a Brno, la República Txeca.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa