Món Esport
Quaranta-quatre anys després el Tour de França pot tornar a Barcelona
  • CA

Quaranta-quatre anys després de fer-ho per última vegada, la propera edició del Tour de França podria tornar a passar per Barcelona. Tot i que les negociacions entre l’Ajuntament i la direcció de la cursa no estan tancades tot sembla indicar que properament es podria tancar l’acord perquè el Tour 2009 visités la capital catalana pocs dies després del seu inici el 4 de juliol a Mònaco.

Seria la tercera vegada que la cursa ciclista més representativa passaria per Catalunya. L’any 1957, amb dos sectors i victòries de René Privat i Anquetil, i el 1965, en què va guanyar Pérez-Francés, en són els precedents. Aquest és un anunci que l’Ajuntament barceloní porta perseguint des de fa temps però que no s’havia concretat perquè aquest itinerari obligava a afrontar els Pirineus massa aviat. No obstant, ara sembla més factible pel fet que el Tour 2009 començarà per primera vegada a Mònaco.

Si aquest esdeveniment s’acabés de confirmar el 2009 coincidiria amb un altre event ja confirmat del tot: el retorn a la platja de Barcelona de la F1 de l’aire, que va ser un autèntic èxit de públic fa dos anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa