Món Esport
Puyol: “La marxa de Pep és un cop, tots volíem que seguís”
  • CA

El capità del FC Barcelona, Carles Puyol, ha reconegut avui que la marxa de Pep Guardiola “és un cop” per a la plantilla blaugrana perquè “tots” volien “que seguís”. S’ha consolat, però, després d’assegurar que el nomenament de Tito Vilanova “és la millor notícia” perquè significa que “el projecte segueix”.

“No sé si la marxa de Guardiola és una alegria per al Madrid, però és un cop per a nosaltres”, ha assenyalat Puyol. “Al vestidor tots volíem que seguís Pep, i li vam dir a ell quan va decidir marxar per motius que respectem i entenem” ha afegit després d’alabar el seu encara entrenador.

“Vull donar-li les gràcies per tot el que ens ha donat, crec que ha estat moltíssim, més del que ens podíem imaginar. Li estarem eternament agraïts, deixar una forma d’entendre el futbol, d’anar sempre a guanyar tenint la pilota i respectant moltíssim els rivals. És un abans i un després en el futbol. La vida segueix, intentarem seguir el camí que ens ha marcat i fer-ho tot tan bé com ell ha fet”, va exalçar.

Puyol ha assegurat, referint-se a Tito Vilanova, que “és molt bona persona, com a entrenador en sap moltíssim de futbol i coneix perfectament l’equip perquè ha treballat mà a mà amb en Pep. Serà més o menys el mateix, tindrà els seus punts de vista, però la filosofia i la idea és la mateixa”, ha subratllat.

Tot i això, abans que es produeixi el relleu a la banqueta el Barcelona pensa “intentar sortir com sempre a guanyar tots els partits”, sobretot la final de la Copa del Rei que el mesurarà a l’Athletic de Bilbao. “Encara queda un títol un joc, un partit molt bonic que serà el comiat del mister. Sempre motiva guanyar un títol, però ara encara més. Volem guanyar-lo per ell”, ha demanat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa