El Camp Nou podria donar nom a una nova estació de metro. Si més no, aquest és l’objectiu d’una campanya promoguda per TV3. “Pròmixa estació: Camp Nou” és el nom d’aquesta iniciativa originada en el nou programa de la televisió catalana, “Hat Trick Barça”, que dirigeix i presenta Xavier Torres. Així, la futura estació de metro que s’obrirà en la línia 9, contigua al recinte barcelonista, i que provisionalment s’anomena Campus Sud, podria passar a dir-se Camp Nou en un futur no molt llunyà.

Conscients que qualsevol persona o entitat pot fer arribar a la Comissió de nomenclatura de l’Autoritat del Transport Metropolità la seva proposta perquè el Consell d’Administració estudiï els noms proposats, Torres i el seu col•laborador, Ángel “Pichi” Alonso, han presentat aquest projecte inspirats en un cas anglès on una estació de metro porta el nom de l’Arsenal, un dels principals clubs de la Premier League.

L’objectiu de la campanya, segons els seus fundadors, és duu a terme un projecte conjunt entre el F.C. Barcelona, que ja està informat de la iniciativa, institucions implicades i ciutadania que podrà recolzar la proposta emetent els seus vots a través de la pàgina web de TV3.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa