Primers casos de coronavirus en l’esport espanyol

Dos jugadors del Trips Màlaga d’handbol, equip de la Divisió d’Honor Plata, han donat positiu

Dos jugadors del Trips Màlaga d’handbol, equip de la Divisió d’Honor Plata, han donat positiu per coronavirus i es troben entre els afectats comptabilitzats a la província de Màlaga. Així ho ha informat el president del club, Alberto Camas, que també ha assegurat que hi ha set jugadors més que estan aïllats i a l’espera de rebre els resultats de les proves a les quals s’han sotmès aquest dilluns.

Camas ha explicat que el primer dels dos esportistes que ha donat positiu va viatjar a Itàlia durant el mes de febrer. “Per a ells està sent molt suau, ja que ambdós casos no s’han adonat que estaven constipats pràcticament. Però han de ser conscient que poden ser perillosos per a poblacions de risc com persones grans”, ha declarat el president del Trips Màlaga, que també ha informat que s’ha posat en contacte amb el Club El Cisne i l’Antequera, dos equips contra els quals van jugar els esportistes en qüestió.

Precisament, el passat divendres es va suspendre el partit del conjunt andalús contra el filial del Barça, corresponent a la jornada 21 de la Divisió d’Honor Plata, per “l’elevat nombre de baixes que tenia l’equip malagueny”. Camas ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat: “Els dos estan bé. Estem complint tots els protocols i les precaucions possibles. No només advertint, sinó fent un seguiment exhaustiu per assegurar-nos que es compleix”.

Més informació

Nou comentari