Món Esport
Primers casos de coronavirus en l’esport espanyol

Dos jugadors del Trips Màlaga d’handbol, equip de la Divisió d’Honor Plata, han donat positiu per coronavirus i es troben entre els afectats comptabilitzats a la província de Màlaga. Així ho ha informat el president del club, Alberto Camas, que també ha assegurat que hi ha set jugadors més que estan aïllats i a l’espera de rebre els resultats de les proves a les quals s’han sotmès aquest dilluns.

Camas ha explicat que el primer dels dos esportistes que ha donat positiu va viatjar a Itàlia durant el mes de febrer. “Per a ells està sent molt suau, ja que ambdós casos no s’han adonat que estaven constipats pràcticament. Però han de ser conscient que poden ser perillosos per a poblacions de risc com persones grans”, ha declarat el president del Trips Màlaga, que també ha informat que s’ha posat en contacte amb el Club El Cisne i l’Antequera, dos equips contra els quals van jugar els esportistes en qüestió.

Precisament, el passat divendres es va suspendre el partit del conjunt andalús contra el filial del Barça, corresponent a la jornada 21 de la Divisió d’Honor Plata, per “l’elevat nombre de baixes que tenia l’equip malagueny”. Camas ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat: “Els dos estan bé. Estem complint tots els protocols i les precaucions possibles. No només advertint, sinó fent un seguiment exhaustiu per assegurar-nos que es compleix”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa